KAMP ENGLESKOG JEZIKA
 
Naslovna strana
O NAMA
UPIS
KURSEVI
Predškolski uzrast
Osnovci i srednjoškolci
Odrasli
ISPITI
KAMP ENGLESKOG JEZIKA
Foto galerija
UČENICI
Radovi polaznika
Foto galerija
RODITELJI
DODATNE AKTIVNOSTI
KORISNI LINKOVI
KONTAKT

Kamp engleskog jezika za decu o 6 do 12 godina

Smena: 1.07.2015. do 10.07.2015.

Učenje i zabava tokom letnjeg raspusta u organizaciji Škole engleskog jezika College na Zlatiboru.

Već godinama organizujemo ovakav vid intenzivnog učenja engleskog jezika u prirodi. A evo kako kamp funkcioniše...

 

Radimo svaki dan sa decom po šest sati. Praksa je pokazala da je motivacija za učenje na zapanjujuće visokom nivou kod većine naših polaznika i osećamo da nam prirodno okruženje u tome puno pomaže. Deca su opuštena u ovom lepo uređenom prostoru koji nam pruža sve - od prostora gde se održava nastava do prostora za razdraganu igru. Naš rad je zaista intenzivan i predstavlja kombinaciju raznih metoda za učenje jezika. Radi se u grupama u kojima je jasno definisan jezički rad kroz koji se uvežbavaju jezički modeli i produbljuju znanja.

Podstičemo kroz rad dečju radoznalost i kreativnost, tako da su razlozi za učenje jezika svima očigledni - sporazumevanje, maksimalna zabava, razvijanje drugarstva, negovanje stvaralaštva, lično iskazivanje kroz pokret, pesmu i glumu. Ujedno učimo đake da uživaju u prirodi, da je poštuju i neguju umesto da je zagađuju.

Moglo bi se slobodno reći da u našem radu praktično nema "praznog hoda". Deca nikada nisu prepušptena sama sebi. U zavisnosti od toga šta je cilj nastavne jedinice, neki put u komunikacijskim igrama učestvujemo svi zajedno, a neki put se razdvajamo po grupama. Takav vid rada deci pruža bogat doživljaj, te naknadno i komukacija između roditelja i dece značajno dobija u sadržaju.

Naravno da završetak našeg dvonedeljnog druženja uvek predstavlja i praznik za roditelje, kada oni mogu bar donekle da naslute svu raznolikost našeg rada, ali i da primete značajan napredak u znanju jezika kod svoje dece. Deca će poneti sa sobom sav material koji smo koristili u radu, dok ćemo CD sa završnom priredbom i fotogarfijama dece poslati svakom učesniku kampa, nakon obrade.

Sigurno da je zadovoljstvo roditelja veliko, kada postanu svesni da se njihovo dete opredeljuje za učenje i pozitivan odnos prema svom okruženju, umesto za destrukciju i negiranje znanja.

 

Preostalo vreme u toku dana predviđeno je za druge aktivnosti i druženje.

Nedelja je predviđena za celodnevni izlet i obilazak znamenitosti u okolini.

Pogledajte kako smo učili i kako smo se zabavljali u letnjem kampu prethodnih godina

O nama :: Upis :: Kursevi :: Ispiti :: Kamp :: Učenici :: Roditelji :: Aktivnosti :: Kontakt
www.college.rs
:: office@college.rs